arti anaking jimat awaking

arti anaking jimat awaking

Facebook gives people the power to share and makes the world more open and Check out eulis's video. *Èlmu Saepi. Kamis, 23 Maret 2023 09:23 WIB.Berikut ini kumpulan quotes, kutipan mutiara bahasa sunda, pepatah sunda anaking jimat awaking, papatah kolot ka anak, dan Sajak sunda anaking jimat awaking, pepatah sunda pepeling diri. Deungkleung dengdek Anaking di ayun ambing Ulah rungsing tepung jeung peuting Anggur nyaring na mangsa keur sepi jempling Ngadu'a Ema hidep enggal mulang Ukur cimata nu jadi ubarna Rasa kasono teu weuleh ngadodoho Sanajan urang paanggang Dengkleung déngdék, anaking, jimat awaking Geura bobo, Cu, panutan kalbu Ema hidep aya di pangumbaraan Nyiar rijki, buburuh jadi TKI Dengkleung déngdék, anaking, diayun ambing Ulah rungsing tepung jeung peuting Anggur nyaring na mangsa keur sepi jempling Ngadu′a ema hidep enggal mulang Ukur cimata Nu jadi ubarna Rasa kasono Teu weleh ngadodoho Sanajan urang paanggang Haté mah paanjang Anaking jimat awaking Basa Ema mulung tanjung rebun-rebun Di pakarangan nu reumis keneh Harita keur kakandungan ku hidep Geus opat taun ka tukang Ema nyipta mulung bentang Nu marurag peuting tadi Bentang seungit ditiiran pangangguran Anaking jimat awaking Basa Ema mulung tanjung rebun-rebun Bet henteu sangka aya nu datang Ti gunung rek ngabejakeun bapa hidep Nu opat poe teu mulang Ngepung Bentang seungit ditiiran pangangguran. Anaking. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Hidep baris ngaping ngajaring, rumawat ka anak ibu. Aug 11, 2023 · Anaking Jimat Awaking is on Facebook. Penulis: Riswan Ramadhan Hidayat | Editor: Gelar Aldi Sugiara. Anaking … jimat awaking Heunteu gampang nalika nyorang jalan kahirupan, moal salawasna cicing dinu datar, tinangtu bakal pinanggih wanci mudun jeung tanjakan, kudu sabar hidep nalika kurang tur omat ulah nepak dada benghar, adigung adiguna, asa aing uyah kidul, agul kupayung butut!! ” Omat hidep bisi kupur, kudu Jul 19, 2019 · By BASAKATA July 19, 2019 Post a Comment. Sugan jeung sugan hidep bisa ngajadikeun diri hidep jadi Manusa Unggul. Join Facebook to connect with Anaking Jimat Awaking and others you may know. Join Facebook to connect with Anaking Jimat Awaking and others you may know. Anaking Jimat Awaking is on Facebook.nalika dunya titingal bapa jeng ema di pake sombong, hasil jerih payah bapa ngagedeken hidep the ning Jimat Awaking is on Facebook. Anaking Jimat Awaking is on Facebook. Anaking Jimat Awaking is on Facebook. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Anaking jimat awaking artinya. Jimat Awaking is on Facebook. Baca Juga: 15+ Ngaran Kekembangan Jeung Conto Kalimahna Lengkap! Anaking ieu Pepeling keur Hidep.. Maham Eusi Kawih 1. Artikel ieu mangrupa taratas , perlu disampurnakeun. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. CV Jejak (Jejak Publisher), Dec 10, 2018 - 109 pages. Orangtua zaman dulu memang sering member Anaking Jimat Awaking Sanajan dipendem disidem oge lila-lila mah katugenah budak ka nu jadi kolot mo burung betus oge amarahna teh. lihat foto. Anaking jimat awaking, ibu bagja liwat saking. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and Check out eulis's video. 5 Contoh Percakapan Bahasa Sunda dan Artinya, Beragam Tema! 22 Kata-kata Sindiran Bahasa Sunda dan Artinya, Mulai yang Halus hingga Kasar. Mangga regepkeun Sisindiran Anaking Jimat Awaking di handap ieu: . Aady Mar 23, 2023 · Lirik dan Chord Lagu Sunda Ayun Ambing dari Yana Kermit: Anaking Jimat Awaking. (Teks sungkeman ka bapa mertua) Bapa anu mikaasih Abdi neda pidu’ana Oge mugi Apa rido Seja miheman ka putra Sapapait samamanis Sasarengan silih tuyun Ngahontal Jimat Awaking is on Facebook.. Masing teteg, masing panceg. Join Facebook to connect with Jimat Awaking and others you may know. Tah ieu anaking, pepeling keur diri papatah keur awak, badan sakujur ingis laku lampah nincak salah. Join Facebook to connect with Jimat Awaking and others you may know. Basa Ema mulung tanjung rebun-rebun. Carita ngeunaan kasono, kanyaah, kareueus, jeung kasedih kanu jadi kolot, babaturan jeung alam dikumpulkeun jadi buku nu jejerna “Munggaran”. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Nu nyeungitan hate Urang. Jampe-jampe harupat Pek dudunya satakerna "Arti kata anaking" dalam bahasa indonesia adalah seorang anak, "jimat" adalah yang paling disayangi oleh kedua orang tua,"awaking" adalah badannya. Aady Lirik dan Chord Lagu Sunda Ayun Ambing dari Yana Kermit: Anaking Jimat Awaking. ANAKING JIMAT AWAKING. Konten ini Dec 30, 2011 · We would like to show you a description here but the site won’t allow us.Ti gunung rek ngabejakeun bapa hidep. Join Facebook to connect with Anaking Jimat Awaking and others you may know. Ema nyipta mulung bentang. Join Facebook to connect with Jimat Awaking and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Masing teteg, masing panceg. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Bral anaking… jalanan hirup huripna hidep. Anaking jimat awaking @pengikut @sorotan Reells. Pager bitis. Anaking Jimat Awaking is on Facebook. Tah ieu anaking, pepeling keur diri papatah keur awak, badan sakujur ingis laku lampah nincak salah. SINOPSIS: Ieu buku kumpulan sajak téh mangrupa eusi haté barudak Pendidikan Bahasa Sunda UPI entragan 2018.. Doel Sumbang · Jampe Harupat (2022) About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features NFL Sunday Ticket Press Copyright Ema nyipta mulung bentang Nu marurag peuting tadi Bentang seungit ditiiran pangangguran Anaking jimat awaking Basa ema mulung tanjung reujeung hidep Bet henteu sangka, aya nu datang Ti gunung, rek ngabejakeun bapa hidep Nu opat poe teu mulang ngepung gunung pager bitis Cenah tiwas peuting tadi Layonna keur kadieukeun dipulangken Uki Anaking Jimat Awaking is on Facebook. Anaking jimat Awaking. Enable debug mode to see the reason. Bet henteu sangka aya nu datang.. Dec 17, 2023 · 74 views, 2 likes, 0 comments, 0 shares, Facebook Reels from Aady Mulia: Anaking Jimat Awaking Semua Orang Everyone #anakingjimatawaking #anaking #jimatawaking #jimat #awaking #aadymulia. Sabada gubragna hidep ka alam dunya, Abah nuturkeun parawat ka rohangan husus ngarawat orok. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. 74 views, 2 likes, 0 comments, 0 shares, Facebook Reels from Aady Mulia: Anaking Jimat Awaking Semua Orang Everyone #anakingjimatawaking #anaking #jimatawaking #jimat #awaking #aadymulia. Anaking jimat awaking Geura bobo Panutan kalbu Ema hidep aya di pangumbaraan Nyiar rizki buburuh jadi TKI. Malah dina basa Sunda mah aya babasan béntang buruan, "béntang" nu salawasna jadi puseur perhatian (halah naon basa Sundana nya.. Audiosphere · Just a Happy Day Anaking Jimat Awaking is on Facebook.tungul dirarung catang dirumpak ku hidep . 10 Kata-kata Bijak Bahasa Sunda Penuh Makna Beserta Penjelasan Artinya. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.takdir allah nu misahkeun urang , perih hate bapa nyeri hate bapa jeung ema ningali kalakuan hidep…. Rohanganana dingaranan "Anaking Jimat Awaking". Deungkleung dengdek Anaking di ayun ambing Ulah rungsing tepung jeung peuting Anggur nyaring na mangsa keur sepi jempling Ngadu'a Ema hidep enggal mulang Ukur cimata nu jadi ubarna Rasa kasono teu weuleh ngadodoho Sanajan urang paanggang Dengkleung déngdék, anaking, jimat awaking Geura bobo, Cu, panutan kalbu Ema hidep aya di pangumbaraan Nyiar rijki, buburuh jadi TKI Dengkleung déngdék, anaking, diayun ambing Ulah rungsing tepung jeung peuting Anggur nyaring na mangsa keur sepi jempling Ngadu′a ema hidep enggal mulang Ukur cimata Nu jadi ubarna Rasa kasono Teu weleh ngadodoho Sanajan urang paanggang Haté mah paanjang Anaking jimat awaking , hampura ema jeung bapa rumasa teu bias ngatik ngadidik hidep tepika hidep.. Anaking jimat awaking memiliki arti yang unik dan menarik. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Anaking jimat Awaking Dina unggal renghapan nu jadi indung bapa kaluar dunga anu mustajab pikeun anak-anakna ngarah hirup pinangih jeung kabagjaan, kajembaran pikeun pibekeleun dina engoning ngajalanan sagara kahirupan di alam dunya. Berikut Sajak sunda anaking jimat awaking, pepatah sunda pepeling diri yang bisa dijadikan sebagai caption, status fb dan wa dan lain-lain nyah. Mar 22, 2021 · Sajak Sunda Pepeling diri pepeling sunda sedih bikin merinding - Berikut ini adalah pepeling sunda keur anak, kata kata pepeling sunda bikin merinding, pepeling sunda kahirupan, pepeling sunda sedih pisan, sajak sunda anaking jimat awaking, pepeling sunda buhun, pepeling sunda ngaji diri, pepeling ti indung, dan Sajak Sunda Pepeling Diri, Pepeling Sunda Sedih Bikin Merinding yang dapat Anaking Jimat Awaking. Du’a ibu nyarengan lumampahna hidep. Anaking jimat awaking basa ema mulung tanjung rebun-rebun bet henteu sangka aya nu datang ti gunung rek ngabejakkeun bapa hidep nu opat poe teu mulang ngepung gunung pager betis cenah tiwas peuting tadi Kumaha 'rasa' nu dicaritakeun tina rumpaka kawih di luhur ? 2.* 2. Basa ema mulung tanjung reujeung hidep. Anaking Jimat Awaking is on Facebook. Anaking jimat awaking basa ema mulung tanjung rebun-rebun bet henteu sangka aya nu datang ti gunung rek ngabejakkeun bapa hidep nu opat poe teu mulang ngepung gunung pager betis cenah tiwas peuting tadi Kumaha 'rasa' nu dicaritakeun tina rumpaka kawih di luhur ? 2. Anaking Jimat Awaking is on Facebook. ANAKING, JIMAT AWAKING!!!// Betapa perhatiannya para ulama akan nasib para peserta didik; Al-Ghazaly menulis risalah Ayyuhal Walad, Ibnu Qayyim menulis Tuhfatul Waduud fii Ahkaamil Mauluud. Munggaran.Jimat Awaking is on Facebook. Anaking Jimat Awaking is on Facebook. Anaking"jimat awaking" Hideup kudu reueus hirup urip na jadi diri hidep sorangan" Raksa pariksa amarah hidep nu matak kaduhung" jalanan hirup ku handap ansor ka papada manusa " jaga jng riksa nu di Anaking Jimat Awaking is on Facebook. Anaking Jimat Awaking is on Facebook. teu merean bapa jeung ema . Anaking Jimat Awaking is on Facebook. Tah ieu anaking, pepeling keur diri papatah keur awak, badan sakujur ingis laku lampah nincak salah. Join Facebook to connect with Anaking Jimat Awaking and others you may know. Anaking Jimat Awaking is on Facebook. Anaking jimat Awaking Dina unggal renghapan nu jadi indung bapa kaluar dunga anu mustajab pikeun anak-anakna ngarah hirup pinangih jeung kabagjaan, kajembaran pikeun pibekeleun dina engoning ngajalanan sagara kahirupan di alam dunya. (Teks sungkeman ka bapa mertua) Bapa anu mikaasih Abdi neda pidu’ana Oge mugi Apa rido Seja miheman ka putra Sapapait samamanis Sasarengan silih tuyun Ngahontal Harita keur kakandungan ku hidep. Jul 9, 2019 · Tah ieu anaking, pepeling keur diri papatah keur awak, badan sakujur ingis laku lampah nincak salah. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Join Facebook to connect with Jimat Awaking and others you may know. Join Facebook to connect with Anaking Jimat Awaking and others you may know. Penulis: Riswan Ramadhan Hidayat | Editor: Gelar Aldi Sugiara. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Wanci tengah peuting kuring karek nepi ka imah sanggeus rengse ti pagawean. Join Facebook to connect with Jimat Awaking and others you may know. Ti gunung rek ngabejakeun bapa hidep. Kompasiana adalah platform blog. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Laporkan Akun. Wanci tengah peuting kuring karek nepi ka imah sanggeus rengse ti pagawean. Join Facebook to connect with Jimat Awaking and others you may know. *Èlmu Napak Vidio ini menceritakan elmu ki sunda yg sebenarNya. Terhubung dengan budaya spiritual, anaking jimat awaking adalah suatu objek bertuah dengan kekuatan mistis. Anaking jimat awaking , hampura ema jeung bapa rumasa teu bias ngatik ngadidik hidep tepika hidep. "Arti kata anaking" dalam bahasa indonesia adalah seorang anak, "jimat" adalah yang paling disayangi oleh kedua orang tua,"awaking" adalah badannya. Heunteu gampang nalika nyorang jalan kahirupan moal salawasna cicing dinu datar tinangtu bakal pinanggih wanci mudun jeung tanjakan kudu sabar hidep nalika kurang tur omat ulah nepak dada benghar adigung adiguna asa aing uyah kidul agul kupayung butut.Terdapat arti arti elmu siloka sunda yg banyak orang belum mengetahuinya anaking jimat awaking. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Anaking jimat Awaking Dina unggal renghapan nu jadi indung bapa kaluar dunga anu mustajab pikeun anak-anakna ngarah hirup pinangih jeung kabagjaan, kajembaran pikeun pibekeleun dina engoning ngajalanan sagara kahirupan di alam dunya.. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Jimat Awaking is on Facebook. Anaking Jimat Awaking. Yang dapat digunakan untuk menambah perbendaharaan kata bahasa sunda. Heunteu gampang nalika nyorang jalan kahirupan, moal salawasna cicing dinu datar, tinangtu bakal pinanggih wanci mudun jeung tanjakan, kudu sabar hidep nalika kurang tur omat ulah nepak dada benghar, adigung adiguna, [REQ_ERR: 401] [KTrafficClient] Something is wrong. AdityaEx AdityaEx apa arti bahasa Lampung ngedengini tolong di jawabb ya kaa Sebelumnya Berikutnya Iklan anaking jimat awaking Nu ngaranna budak, pikeun hiji rumah tangga mah lir ibarat béntangna. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. teu merean bapa jeung ema . Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Nu nyeungitan hate Urang. Pepatah Sunda kolot baheula (orang tua zaman dulu) kepada anak cucunya mengandung arti atau makna yang sangat dalam. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.takdir allah nu misahkeun urang , perih hate bapa nyeri hate bapa jeung ema ningali kalakuan hidep…. Cukup jang jadi eunteung keur aranjeun yen hirup teh bakal Sajak Sunda Pepeling diri pepeling sunda sedih bikin merinding - Berikut ini adalah pepeling sunda keur anak, kata kata pepeling sunda bikin merinding, pepeling sunda kahirupan, pepeling sunda sedih pisan, sajak sunda anaking jimat awaking, pepeling sunda buhun, pepeling sunda ngaji diri, pepeling ti indung, dan Sajak Sunda Pepeling Diri, Pepeling Sunda Sedih Bikin Merinding yang dapat By BASAKATA July 19, 2019 Post a Comment.Anaking Jimat Awaking nyaéta karya sastra anu ditulis dina basa Sunda ku pangarang Sunda, Wahyu Wibisana. Join Facebook to connect with Jimat Awaking and others you may know. Join Facebook to connect with Anaking Jimat Awaking and others you may know. Nu marurag peuting tadi. Join Facebook to connect with Anaking Jimat Awaking and others you may know. Nu opat poe teu mulang ngepung gunung. Jampe-jampe harupat Pek dudunya satakerna Apr 1, 2021 · "Arti kata anaking" dalam bahasa indonesia adalah seorang anak, "jimat" adalah yang paling disayangi oleh kedua orang tua,"awaking" adalah badannya. Jun 8, 2020 · Anaking jimat awaking artinya? - 29861206.. Layonna keur kadieukeun, dipulangkan. AdityaEx AdityaEx apa arti bahasa Lampung ngedengini tolong di jawabb ya kaa Sebelumnya Berikutnya Iklan Jul 3, 2017 · Anaking Jimat Awaking Sanajan dipendem disidem oge lila-lila mah katugenah budak ka nu jadi kolot mo burung betus oge amarahna teh. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Ulah ham ham. 107 Kosakata Bahasa Sunda Sehari-hari dan Artinya, Mudah dan Lengkap! Jimat Awaking is on Facebook. Join Facebook to connect with Anaking Jimat Awaking and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Join Facebook to connect with Anaking Jimat Awaking and others you may know. Heunteu gampang nalika nyorang jalan kahirupan, moal salawasna cicing dinu datar, tinangtu bakal pinanggih wanci mudun jeung tanjakan, kudu sabar hidep nalika kurang tur omat ulah nepak dada benghar, adigung adiguna, Mangga regepkeun Sisindiran Anaking Jimat Awaking di handap ieu: . Jampe-jampe harupat Geura gede geura lumpat Sing jauh tina maksiat anaking Ngarah salamet akherat. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Nining Meida · Jampe Harupat Anaking Jimat Awaking is on Facebook.. Join Facebook to connect with Anaking Jimat Awaking and others you may know. Bentang seungit ditiiran pangangguran. Jampe-jampe harupat Geura gede geura lumpat Susah senang omat sholat anaking Beunghar kade poho zakat.tungul dirarung catang dirumpak ku hidep . 28 Agustus 2020 11:07 Diperbarui: 29 Agustus 2020 20:46 954 45 6 + Laporkan Konten. Masih inget kénéh waktu Abah nungguan hidep babar di luar rohangan bedah, teu bisa dipapalerkeun teu genah cicing, haté teu bisa tenang. Geus opat taun ka tukang. Join Facebook to connect with Anaking Jimat Awaking and others you may know.. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Anaking jimat awaking artinya? - 29861206. Hidep baris ngaping ngajaring, rumawat ka anak ibu. Anaking Jimat Awaking. Anaking Jimat Awaking is on Facebook..?) jalma-jalma di sabudeureunana, utamana kolotna. Artinya Nak! pergilah cari ilmu pengetahuan dan pengalaman kepada ahlinya. Demikian pula buku legend yang selalu dijadikan rujukan oleh Jurusan Pendidikan Islam, yaitu Tarbiyatul Aulaad fil Islaam karya Dr. lihat foto. We would like to show you a description here but the site won’t allow us. Join Facebook to connect with Uki Anaking Jimat Awaking and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Jampe-jampe harupat Geura gede geura lumpat Susah senang omat sholat anaking Beunghar kade poho zakat.. Cenah tiwas peuting tadi. Sunda ‘18.Berikut Sajak sunda anaking jimat awaking, pepatah sunda pepeling diri yang bisa dijadikan sebagai caption, status fb dan wa dan lain-lain nyah. Jimat Awaking is on Facebook. Aug 28, 2020 · Anaking Jimat Awaking . ARTIKEL TERKAIT. Ulah ham ham. Anaking jimat awaking. Omat, ieu peupeujeuh keur hirup huripna hidep salawasna. Temukan lebih lanjut tentang arti dan kegunaan dari anaking jimat awaking di artikel ini! Berikut ini contoh nasihat bahasa Sunda buhun untuk anak dan artinya: Jalu anaking! jung gera paluruh elmu panemu jampe pamake, jig gera indit milari pangarti kanu masagi, bral gera miang nyiar luang jeung pangalaman kanu jembar ku pangabisa.. Join Facebook to connect with Uki Anaking Jimat Awaking and others you may know. Sopopoena ge da kitu pagawean teh, nepi ka imah tengah peuting ari indit meh paburu-buru jeung jurungkunungna panonpoe. Join Facebook to connect with Anaking Jimat Awaking and others you may know. Jan 18, 2008 · Anaking jimat awaking Geura bobo Panutan kalbu Ema hidep aya di pangumbaraan Nyiar rizki buburuh jadi TKI. Facebook gives people the power to share and makes the Anaking Jimat Awaking is on Facebook. Anaking Jimat Awaking is on Facebook. Tadina dipidangkeun dina majalah Manglè ditungtut saban minggu dina awal taun 70-an. Anaking jimat awaking. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Tuan Ahmad Hassan menulis Wahai Anakku, Wahai Cucuku, dan Wahai Puteriku. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Jampe-jampe harupat Geura gede geura lumpat Sing jauh tina maksiat anaking Ngarah salamet akherat. Join Facebook to connect with Anaking Jimat Awaking and others you may know. Anaking jimat Awaking Dina unggal renghapan nu jadi indung bapa kaluar dunga anu mustajab pikeun anak-anakna ngarah hirup pinangih jeung kabagjaan, kajembaran pikeun pibekeleun dina engoning ngajalanan sagara kahirupan di alam dunya. teupika kie na…. Maham Eusi Kawih 1. Join Facebook to connect with Anaking Jimat Awaking and others you may know. Sopopoena ge da kitu pagawean teh, nepi ka imah tengah peuting ari indit meh paburu-buru jeung jurungkunungna panonpoe. Ieu buku téh diterbitkeun munggaran taun 2002 ku penerbit Kiblat Buku Utama . _Kintunan ti sepuh kanggo anaking jimat awaking_ kudu bisa naèkan jeung nerapkeun *5 ÈLMU* ki Sunda ieu: 1. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features NFL Sunday Ticket Press Copyright Mar 27, 2021 · Ema nyipta mulung bentang Nu marurag peuting tadi Bentang seungit ditiiran pangangguran Anaking jimat awaking Basa ema mulung tanjung reujeung hidep Bet henteu sangka, aya nu datang Ti gunung, rek ngabejakeun bapa hidep Nu opat poe teu mulang ngepung gunung pager bitis Cenah tiwas peuting tadi Layonna keur kadieukeun dipulangken Uki Anaking Jimat Awaking is on Facebook. Du’a ibu nyarengan lumampahna hidep. Kitu baé cara runtuyan implengan fi- losofis tur métafisik beunang Enas Mabarti anu ku Manglè dina dasawarsa 70-an dipidangkeun dina rohangan "Gunem Rencep Sidem".. Join Facebook to connect with Anaking Jimat Awaking and others you may know. Anaking Jimat Awaking is on Facebook. Kamis, 23 Maret 2023 09:23 WIB. Anaking jimat awaking. Bet henteu sangka, aya nu dating. Join Facebook to connect with Anaking Jimat Awaking and others you may know. Anaking … jimat awaking Heunteu gampang nalika nyorang jalan kahirupan, moal salawasna cicing dinu datar, tinangtu bakal pinanggih wanci mudun jeung tanjakan, kudu sabar hidep nalika kurang tur omat ulah nepak dada benghar, adigung adiguna, asa aing uyah kidul, agul kupayung butut!! ” Omat hidep bisi kupur, kudu Anaking Jimat Awaking Wahyu Wibisana - Nama Orang; Buku ini meruakan buku berbahasa sunda. Join Facebook to connect with Jimat Awaking and others you may know. Join Facebook to connect with Anaking Jimat Awaking and others you may know.nalika dunya titingal bapa jeng ema di pake sombong, hasil jerih payah bapa ngagedeken hidep the ning Jimat Awaking is on Facebook. Anaking jimat awaking, ibu bagja liwat saking. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Join Facebook to connect with Anaking Jimat Awaking and others you may know. teupika kie na…. Anaking Jimat Awaking.